James life

És tényleg. Őszintén ennyi. Valóban ilyen. Nincsenek világokat megváltó gondolataim, nem tudok sorokon át a politikáról vagy a közéletről zengeni. Pár frázis, néhány jól-rosszul kimosdatott kifejezés, egy maréknyi fennköltség. Csak ennyi kell ahhoz, hogy bebugyoláljam a bennem lévő nihilt és tálaljam. Nektek. És tényleg. Őszintén ennyi. Valóban ilyen. Üres.

Szerintetek:

  • Summmer: Követeljük az új blog címét :) (2010.10.04. 18:00) Szervusztok
  • Summmer: Olyan, mintha ez előkészítő gondolata lenne annak a bejegyzésnek, amit kicsit fentebb írtál, az él... (2010.10.04. 11:09) Lomolás
  • Summmer: Hé, ez egy VIP blog, semmi helye itt a globalizációnak. Prostestálásra bujtalak fel :) (2010.10.04. 10:19) Fész-kelődök
  • Summmer: EZ talán a legjobb bejegyzésed, amit itt olvastam tőled, és nem azért, mert a többi gyenge minőség... (2010.10.04. 10:16) Utak
  • Summmer: Na hol van már az a fotósorozat :) És mi a téma? Hadd lám :) (2010.10.04. 10:07) Várjatok
  • Utolsó 20

Napok, Hetek, Hónapok

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Destruction

2010.02.23. 01:52 James86

"...Nem akarok már csak füstöt meg lábdobot..." - Tankcsapda

Hétfő este van, ami egyenlő azzal, hogy a pusztíthatnék, a romboló ösztön megjelent bennem. Kalapáccsal szétcsapni bébifókák fejét. Kismacskákat széttaposni. Vérespéppé verni valaki arcát, hogy csak húscafatok maradjanak. Felrobbantani épületeket. Bármit ami árt. Rombol. Pusztít. Lassan ez átsiklik a nihilbe. Minden mindegy. Minden üres és távoli. Keddre jobbára elpárolog a dolog, de most még tobzódok benne, és kell minden erőm hogy ezt a destruktív hajlamot zablán tartsam. Hogy mi lehet az ok? Talán az iroda. Látni a sok majmot akik embert játszanak. Látni magam, a szép csomagolásomban, a dinamikusan kötött, kifogástalan nyakkendőmben és vasalt ingemben, mint valami torz karikatúra; mindez azért, hogy elhigyjük: vagyunk valakik, és ettől leszünk valakik. A kultúrmadzagtól. (Nyakkendő.) Gusztustalan módja a hazugságnak, de le kell nyelnem a dolgot. A cég egyébiránt jó dolog. Segítünk, ha tudunk és ez jó. Csak a szkepticizmus, a negatív hendikep, a sztereotip fogadtatás amiből indítunk az ügyfelekénél; az az igazi szélmalomharc. Akárcsak az emocionális, érzelmi életem.

"...Oly sokáig voltunk lenn, nem is tudjuk milyen fent..." - Hobo Blues Band

Mély igazság. Elbasztam a kapcsolatommat egy olyasvalakivel aki szeretett, olyasvalakiért aki nem lett és nem is lesz soha rá képes. Nem, nem sírom vissza a régi dolgokat, csak... na, mégis csak jobb volt az mint ez. És nem tudom hogyan tovább. Pontenciális jelöltek persze mindíg akadtak, és akadnak. De ugye a mosoly ígérete nem ekvivalens a felhőtlen boldogsággal. Valamiféle gát munkálkodik bennem aktívan, ami megakadályozza, hogy elmélyítsem a kapcsolataimat a barátnő-jelöltjeimmel. Nem ismerem a módszert. Kimaradt az efféle empirikus tapasztalatszerzési időszak, s bár az többször bebizonyosodott, jól bánok a szavakkal mind szintaktika, mind szematika terén; céljaim eléréséhez mégsem tudom őket használni. Addig is, amíg nem találok megoldást erre, nem marad más, mint nézni a kolleginákat, és a többi "lánybarátom"-at arra érdemtelenekkel enyelegni, én meg véresre verem az öklöm egy beton oszlopon, hogy kiadjam a feszültséget magamból. Mert az jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://jameslife.blog.hu/api/trackback/id/tr931782795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StarFire 2010.03.06. 22:46:17

És mert a betonoszlopért nem lezs priuszod.
Arra még nem gondoltál,hogy nem a szavakkal van a hiba?Hogy a gond nem a szellemben van,hanem a szívedben?
Még nem jött el az idő. A sebeknek be kell forrniuk.És ez azt bizonyítja, hogy magas az EQ-d,nem lépsz úgy át a szeretteiden, mint egy elejtett papírzsepin.
Ritka az ilyen pasi!Becsüllek!
süti beállítások módosítása