James life

És tényleg. Őszintén ennyi. Valóban ilyen. Nincsenek világokat megváltó gondolataim, nem tudok sorokon át a politikáról vagy a közéletről zengeni. Pár frázis, néhány jól-rosszul kimosdatott kifejezés, egy maréknyi fennköltség. Csak ennyi kell ahhoz, hogy bebugyoláljam a bennem lévő nihilt és tálaljam. Nektek. És tényleg. Őszintén ennyi. Valóban ilyen. Üres.

Szerintetek:

  • Summmer: Követeljük az új blog címét :) (2010.10.04. 18:00) Szervusztok
  • Summmer: Olyan, mintha ez előkészítő gondolata lenne annak a bejegyzésnek, amit kicsit fentebb írtál, az él... (2010.10.04. 11:09) Lomolás
  • Summmer: Hé, ez egy VIP blog, semmi helye itt a globalizációnak. Prostestálásra bujtalak fel :) (2010.10.04. 10:19) Fész-kelődök
  • Summmer: EZ talán a legjobb bejegyzésed, amit itt olvastam tőled, és nem azért, mert a többi gyenge minőség... (2010.10.04. 10:16) Utak
  • Summmer: Na hol van már az a fotósorozat :) És mi a téma? Hadd lám :) (2010.10.04. 10:07) Várjatok
  • Utolsó 20

Napok, Hetek, Hónapok

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

I want to scream

2010.01.28. 00:07 James86

Nem kevés keserű szájízzel kezdek most neki az aktuálhelyzetem felvázolásának.

Az utóbb időben - és vegyük a történelmi hűség kedvért ezt az időt a múlthét hétfőtől datálva - szociális kapcsolataim sorra dőlnek össze. Hosszú (hónapok-évek) és rövid (napok-hetek) távon egyaránt. Vagy egy évek óta tartó barátság (?) szakad meg indolatlanul, vagy csak egyszerűen ignorálnak, mint embert, stb. Okolható persze a véletlenek torz összjátéka, avagy a január az év hétfője; vagy okolható a magatartásbeli differenciálódásom is (bár ez eléggé kirívó eset), olyan mindegy. Belefáradtam hogy tíz körömmel tartok össze magam körül egy jó társaságot, akik ha kell akármikor, egy pillanat alatt számíthattak rám, legyen az egy jó beszélgetés, fizikális vagy ritkán anyagi segítség. Sorra porladnak szét ezek az emberek körülöttem, akiket fix pontnak hittem. De nem csak itt vannak viharfelhők, hanem családi és anyagi fronton is. Amit szeretnék, az inverzére fordul, és nem tudom ki mozgatja a szálakat de már esengve kérem fedje fel magát, adjon választ a miértre.

Persze a pozitív gondolkodás magva, mint a kagylóban szunnyadó igazgyöngy itt is megvan:
#1. Aki semmiség miatt, ok és indok nélkül hagy el, az ennyit is ért.
#2. Aki nem vesz valamilyen módon ember/barát számba azt talán már nekem se kéne.
#3. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.

Kis elvonatkoztatás, a tisztelt kommentelőknek:
A vonatot lekéső ember azért had basszamázzon kicsit, had rágja magát azon hogy lekéste a szerelvényt anélkül, hogy vidítani vagy letorkolni kell. Felesleges. A 'megázáson túl tudja jól, jön újabb vonat amivel elér a célba. Szóval nyugi, nem süllyedtem megint a deviáns viselkedés önsajnáltató mocsarába csak a következő vonatot várom és azon gondolkozok: azért jól esne ordítani egyet.

 

 És akkor tiszteletteljesen megragadnám az alkalmat, hogy sok boldogságot, egészségtől duzzadó, örömteli párkapcsolatot, eredményekben és sikerekben gazdag, de mindenekelőtt nyugodt, stresszmentes életet kívánjak exbarátnőmnek, Áginak, akire _újra_ rámosolygott a nagybetűs SZERELEM.
 

Igen. Egy pikírt fasz vagyok. Tudom.

A bejegyzés trackback címe:

https://jameslife.blog.hu/api/trackback/id/tr911708069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Summmer 2010.01.28. 16:26:21

Dehogy vagy pikírt faszt (ezt a jelzőt vki már megnyerte korábban, tudod:D ), viszont jó a humorod :) :D

StarFire 2010.02.05. 16:49:49

Ez megint egy tartalmas blog volt.És még te mondtad hogy nincs plusz tehetséged az íráshoz?!
Tudod,azok az emberek,akik 10 körömmel tartják össze a barátaikat (pl),nagyon okosak.Nem minden barát méri fel,hogy mennyire szükségük van egymásra,és ezért nem kapar annyira.De egy idő után felismeri,hogy kinek köszönheti a sok sok élményt,és azt,hogy még mindig barátok.
Amennyiben az utolsó előtti bekezdésedet komolyan,szívből írtad,akkor gratulálok,mert sikerült túllépned az exeden/vagy annyira jó ember vagy,hogy boldognak szeretnéd látni más oldalán is akár.Amennyiben nem,úgy pedig legalább megpróbáltad,és a szándék a lényeg :D

James86 2010.02.05. 20:49:51

Ágis részhez: Mondjuk úgy hogy nem kis kajánság munkálkodott bennem az írása közben. Az érintettek minden bizonnyal értik a jókívánság mögött megbújó megrovó élt, de részemről ennyi. Nem haragszok rá. Nem szeretném visszaszerezni. Amit éreztem iránta, rosszabbá változott mint a düh és harag. Ez a totális közöny. Ezzel tettem magam részéről pontot az i-re.
süti beállítások módosítása