Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

James life

És tényleg. Őszintén ennyi. Valóban ilyen. Nincsenek világokat megváltó gondolataim, nem tudok sorokon át a politikáról vagy a közéletről zengeni. Pár frázis, néhány jól-rosszul kimosdatott kifejezés, egy maréknyi fennköltség. Csak ennyi kell ahhoz, hogy bebugyoláljam a bennem lévő nihilt és tálaljam. Nektek. És tényleg. Őszintén ennyi. Valóban ilyen. Üres.

Szerintetek:

  • Summmer: Követeljük az új blog címét :) (2010.10.04. 18:00) Szervusztok
  • Summmer: Olyan, mintha ez előkészítő gondolata lenne annak a bejegyzésnek, amit kicsit fentebb írtál, az él... (2010.10.04. 11:09) Lomolás
  • Summmer: Hé, ez egy VIP blog, semmi helye itt a globalizációnak. Prostestálásra bujtalak fel :) (2010.10.04. 10:19) Fész-kelődök
  • Summmer: EZ talán a legjobb bejegyzésed, amit itt olvastam tőled, és nem azért, mert a többi gyenge minőség... (2010.10.04. 10:16) Utak
  • Summmer: Na hol van már az a fotósorozat :) És mi a téma? Hadd lám :) (2010.10.04. 10:07) Várjatok
  • Utolsó 20

Napok, Hetek, Hónapok

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novella - Játék

2010.08.21. 14:14 James86

- Tudod... én már kezdem osztani azt a véleményt, hogy a nők hülyék. - Mondatát a férfi egy korty sör leguritásával fejezte be. 
 Akihez beszélt némán meredt a távolba, időnként hümmentett, vagy lassút szippantott cigarettájából, de nem igazán adta tanujelét, hogy partner lenne a beszélgetésben, de igazából ez nem igazán zavarta Billt. Szórakozottan forgatta a söröskorsót a kezében, nyirkos köröket hagyva vele az asztallapon. Felpillantott, és mivel nem látott semmi reakciót Frank arcán, gondolta megtetézi a kijelentést egy újabbal.
- Illetve nem is hülyék, hanem annyi az érzékük van a rejtett jelek dekódolására, mint egy forró, június közepi melegben au aszfaltra olvadt rágónak, ami minden hez odatapad és nyúlik. - tetszett neki a hasonlata, vagy csak becsípett már az elfogyasztott söröktől, de mindenesetre vigyorgott.
 Frank unottan rápillantott, majd vissza a távolba.
- Mert? - a szót éppen hogy csak lehellte, hanyagul engedte ki a füsttel együtt.
Bill felnézett, majd vállat vont.
- Tegnap szóba elegyedtem egy csajjal. Régi ismerős, de amilyen régi, körülbelül olyan régóta nem is beszéltünk. Szóval elmesélte mi történt a kimaradt évek alatt, és így derült ki hogy újra szingli a lelkem. Jókora cickók, apám, isteni segg, dugnám mint a lopott biciglit. Szóval épp regéli szívfájdalmát, én meg bölcsen hallgatok, sőt tanácsot is adok, hisz ismersz... Kritikus pillanatban pedig kezdtem megtenni a finom kis utalásokat amikkel leveszem a formás kis lábairól, és semmi. Egy tál aszott borsónál előbb értem volna el akármit. Egyre inkább lovallom bele magam, innen már azért kihívás nekem az efféle viselkedés. Végére már azok nem veszik a jelzéseket akik totál süketek ésvagy hülyék. Na, ilyenkor nagysokára egy lehelletnyi visszatetszés, aztán nihil újra.
- Aha. - Frank félrebillentett fejjel hallgatja a sztorit, majd visszaréved. Nagysokára szólal meg.
- A nők, drága barátom, nem fognak ilyen könnyen jelet visszadni. Játszanak, ahogy ők mondják, latolgatnak, de félnek a nyílt vélemény nyilvánítástól. Egy értelmezhető 'igen' vagy 'nem' túl meredek nekik.
- Naja. Aztán meg csodálkoznak, ha csak keretnek tartják őket a pina körül. - göcögött Bill, majd kiitta söre maradékát. - Mindenkinek egyszerűbb lenne, ha nem játszanának az idegeken, hanem vállalnák véleményüket.
 Frank elnyomta a cigarettáját, felállni készült. Bill okfejtését egy bólintással nyugtázta.
- A játékról, latolgatásról meg annyit, hogy ők az első percben levágják, hogy egy pasi szexre vagy férjnek kell. Ha sem ez sem az, akkor mehet a kinyírható kategóriába.
- Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://jameslife.blog.hu/api/trackback/id/tr802237162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuberkolozis 2010.08.21. 22:52:29

Ehhez csak annyi hogy ha valaki ismeri a női praktikákat nincs semmi félni valója senkinek sem mert a lapok nála vannak :D

Summmer 2010.08.23. 20:47:55

Mi móka lenne az életben, ha elvennék a nőktől a játékhoz való szabad jogot? :) Hogy lenne izgalmas számodra egy nő, ha nem kéne érte küzdeni? Egyébként tudunk dekódolni, csak sokszor fájdalmasabb/kellemetlenebb a kiolvasott jelentés, ezért a kertelés - még saját magunknak is. Vagy csak kényelmesebb ülni a meleg, dekódolatlan iszapban :)

Na'conxypan 2010.08.30. 19:53:46

kétoldalú a játék... a pasik is profik ebben... de az is érdekes, hogy általában csak az egyik fél játszik...az erősebb? a magabiztosabb? az érdekeltebb? a pasik érzéketlenül játszanak, a nők pedig kegyetlenül...ettől szép ez a tánc...
süti beállítások módosítása